TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE APLICATE PENTRU PLĂȚI ONLINE

Preambul:

Prin accesul, navigarea și, în general, folosirea site-ului https://www.ccjsv.ro/ numite în continuare și Site sau Site-uri, sunteți de acord cu Termenii și condițiile generale de folosire a acestuia.

În plus, prin folosirea metodei de plăți online, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos, aplicate exclusiv în cazul plăților efectuate online pentru https://www.ccjsv.ro/.

1. Cum plătesc:

COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI SUCEAVA, în continuare CCJSV sau https://www.ccjsv.ro/, acceptă plăți online.

Plățile online se fac prin serviciul de procesare plăți 3Dsecure online oferit de Banca Transilvania.

Utilizatorul poate selecta taxa sau produsul cu valoarea în LEI pe care dorește să o achite. Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nicio taxă suplimentară. Din acest moment sunteți redirecționați către pagina securizată BANCA TRANSILVANIA S.A. pentru finalizarea plății. În următorul ecran vă sunt oferite informațiile privind tranzacția prin card, completați datele solicitate și confirmați plata. Apoi, apare mesajul în care sunteți anunțat că tranzacția a fost efectuată cu succes și vi se mulțumește pentru plata efectuată.

Utilizatorul poate plasa o comanda si efectua o plată fără să aibă neapărat un cont de utilizator.

2. Politica de securitate

Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a tranzacției plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL.

3. Metode de plată

Metoda de plată: card de credit/debit prin intermediul platformei securizate Banca Transilvania. Pentru efectuarea plății prin card de credit/debit este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, în următorul ecran vi se mulțumește pentru plată.
Se acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.
Folosind ca metodă de plată cardul bancar de credit/debit, plata dumneavoastră va fi procesată imediat.

4. Politica de returnare

Revocarea plăților se efectuează în temeiul legii, în condițiile art. 1023 Noul Cod Civil și prin solicitarea expresă exprimată prin e-mail la adresa indicată în pagina de contact sau prin formularul de pe site, în condițiile agreate de CCJSV. Sumele vor fi returnate exclusiv pe cardul de pe care ați inițiat plata.

5. Confidențialitate

Datele solicitate de către CCJSV, prin BANCA TRANSILVANIA S.A. vor fi folosite doar în contextul facilitării plăților către CCJSV. Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile online sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI SUCEAVA, sau BANCA TRANSILVANIA S.A. numai în scopul declarat anterior.

Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea plății și pentru comunicări ulterioare. Datele completate de către utilizatori pe Site vor fi stocate de către CCJSV, iar cele legate de PLATA online, vor fi stocate de către BANCA TRANSILVANIA S.A.

6. Dispute si conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat în Site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Eventualele litigii, divergențe sau pretenții rezultate din sau în legătură cu plățile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile. Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente. Termenii și condițiile generale aplicate pentru plăți online sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de plată implicând acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți. Fiind de acord cu Termenii și Condițiile, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri

7. Dispoziții finale

a. Modalități de primire a PLĂȚILOR: intermediul Site-ului utilizatorii pot face plăți online cu ajutorul serviciului specializat în procesare plăți online-BANCA TRANSILVANIA; plăți direct în conturile afișate în siteul Colegiului

b. Toti utilizatorii se obligă să respecte legile în vigoare.

c. Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz. Condițiile de utilizare se referă exclusiv la site-ul menționat mai sus.

Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului și a colectării datelor cu caracter personal de către CCJSV, prin intermediul Magazinului de taxe CCJSV sau BANCA TRANSILVANIA S.A., vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă fără permisiunea anterioară scrisă a CCJSV.

CCJSV nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe site și își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și conținutul site-ului, în funcție de schimbările ce au loc cu privire la acțiunile și proiectele desfășurate.
CCJSV, își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul și structura site-ului fără preaviz.